IMG_5279

Een goede plek voor je kind

CBS Het Kleurenlint biedt je kind een solide en veilige basis voor een ontwikkelingsgerichte toekomst.

Ons onderwijs onderscheidt zich door rust en een heldere structuur.
Je kind leert de basisvakken (taal, rekenen, lezen en schrijven) op een gedegen en bewezen manier: met uitstekende instructie en slim oefenen met behulp van chromebooks.
We combineren deze basis met boeiend thematisch onderwijs en onderzoekend leren, ook meer- en hoogbegaafde leerlingen dagen we uit met verdiepende oefeningen in de klas.

Nieuwbouw

Ons nieuwe schoolgebouw is in januari 2021 opgeleverd en is helemaal ingericht op onze onderwijsaanpak. Er is voor de ochtenden een rustige instructieruimte en we kunnen ’s middags thematisch, onderzoekend en groepsdoorbroken werken. Buiten kunnen de kinderen lekker spelen in het groen van het duurzame natuurplein. Je kind gaat als nieuwe leerling heel veel plezier hebben van een modern schoolgebouw met brede voorzieningen!

Christelijke school

CBS Het Kleurenlint is een open christelijke school. Wij zijn een school voor iedereen die waarde hecht aan christelijk onderwijs. Christelijke waarden zijn voor ons leidend. Hierbij denken we aan:

  • Van betekenis zijn en mensen (leerlingen en collega’s) tot bloei brengen.
  • Ruimte voor andersdenkenden
  • Zorgen voor elkaar
  • Hoopvol spreken in een dynamische samenleving
  • Samen, verbinden en verbondenheid.

De Bijbel, het geloof in God en Zijn Zoon Jezus Christus als Redder en de christelijke waarden zijn de inspiratiebron voor ons. De aandacht voor levensbeschouwelijke vorming is verweven in het onderwijs. Omdat we het belangrijk vinden dat onze leerlingen in een multiculturele samenleving kennismaken met een diversiteit aan overtuigingen, besteden we ook aandacht aan verschillende geestelijke stromingen.

Aanmelden