YHS_7805

Kennismaking en rondleiding

Je staat voor een belangrijke keuze: een fijne en goede school kiezen voor je kind. Graag helpen we je om die keuze van harte en weloverwogen te maken!

We raden je aan om je rond de tweede verjaardag van je peuter te gaan oriƫnteren op een geschikte basisschool. Een bezoekje aan onze school samen met je kind is een fijne manier om tot een goede keuze te komen. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom! Maak snel een afspraak met directeur a.i. Anneke de Jong (tel. 0183-666953, anneke.dejong@stichting-logos.nl).

Overstap

Wanneer je wilt kennismaken met CBS Het Kleurenlint, dan kun je contact opnemen met directeur a.i. Anneke de Jong (tel. 0183-666953, anneke.dejong@stichting-logos.nl) om een afspraak te maken voor een rondleiding en een oriƫnterend gesprek. We bekijken tijdens en na het kennismakingsgesprek of we goed kunnen inspelen op de (speciale) onderwijsbehoeften van jullie kind. Zo kunnen we het indien nodig met gerichte hulp plaatsen. Ook in hogere leerjaren krijgt je kind de ruimte om aan de nieuwe situatie te wennen. In het belang van een zorgvuldige overstap van leerlingen hebben we met alle scholen in de regio de afspraak dat veranderen van school in principe per zomervakantie gebeurt.

In ons schoolondersteuningsprofiel staat welke extra zorg en uitdaging we kinderen kunnen bieden.