IMG_5071

Kennismaking en rondleiding

Je staat voor een belangrijke keuze: een fijne en goede school kiezen voor je kind. Graag helpen we je om die keuze van harte en weloverwogen te maken!

We raden je aan om je zo vroeg mogelijk te gaan oriƫnteren op een geschikte basisschool. Een bezoekje aan onze school samen met je dreumes is een fijne manier om tot een goede keuze te komen.

Interesselijst voor kleuters

Het Kleurenlint heeft sinds het najaar 2022 een interesselijst voor de kleutergroepen. Heb je belangstelling voor het Kleurenlint? Neem dan persoonlijk contact op met de administratie. (tel. 0183-666953, admin.kleurenlint@stichting-logos.nl)
Lees verder>

Overstap

We hebben nog ruimte voor enkele kinderen die in schooljaar 2022/2023 in groep 3, 4, 7 en 8 instromen. Vraag de directeur naar de mogelijkheden en om een afspraak te maken voor een rondleiding en een oriƫnterend gesprek.
We bekijken tijdens en na het kennismakingsgesprek of we goed kunnen inspelen op de (speciale) onderwijsbehoeften van jullie kind. Zo kunnen we het indien nodig met gerichte hulp plaatsen. Als een toekomstige leerling na inschrijving er behoefte aan heeft, kan het op verzoek een dagje meelopen. In het belang van een zorgvuldige overstap van leerlingen hebben we met alle scholen in de regio de afspraak dat veranderen van school in principe per zomervakantie gebeurt.

In ons schoolondersteuningsprofiel staat welke extra zorg en uitdaging we kinderen kunnen bieden.